Πάτρα: Η... μπουγάδα της "υποδοχής" για τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Νότιο Πάρκο (pics)

Δημοσιεύτηκε: 24/06/2018 - 16:52

Μπορεί το Νότιο Πάρκο να ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους Πατρινούς στο πλαίσιο της συναυλίας του Γιώργου Μαργαρίτη, όμως οι μόνιμοι ένοικοι της περιοχής μένουν εκεί, έχοντας στήσει το δικό τους γλέντι από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ρομά μία μέρα πριν την συναυλία – μήνυμα κατά της ανεργίας και των πλειστηριασμών, είχαν στήσει το δικό τους γλέντι, χορεύοντας έξω από τα... ντάτσουν, αφήνοντας έκπληκτους τους Πατρινούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν για βόλτα στο Νότιο Πάρκο.

Οι σκηνίτες Ρομά που διαμένουν σχεδόν μόνιμα πλέον στο Νότιο Πάρκο όταν τους διώχνουν από το σημείο, μετά από λίγη ώρα επιστρέφουν εκεί ενώ θα βρίσκονται λογικά και στη μεγάλη συναυλία που θα κάνει απόψε ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Δήμος, με σουβλάκια και μπύρες.

Λογικά κάτι θα τσιμπήσουν και αυτοί στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας και των πλειστηριασμών. Ελπίζουμε μόνο να τους αρέσει η μουσική. Όσο για την υποδοχή στον Γιώργο Μαργαρίτη;

Του έχουν ετοιμάσει τη... μπουγάδα από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν.

 

 Η... μπουγάδα της "υποδοχής" για τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Νότιο Πάρκο (pics)   Η... μπουγάδα της "υποδοχής" για τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Νότιο Πάρκο (pics)   Η... μπουγάδα της "υποδοχής" για τον Γιώργο Μαργαρίτη στο Νότιο Πάρκο (pics)

(Οι φωτογραφίες είναι της Μαρίας Παπά και έχουν ανέβει στη σελίδα "Πάτρα αυτά που δεν λέγονται"). 

πηγη : patrasevents.gr 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.