ΠΑΤΡΑ: Η απάντηση του Δήμου για τα "ληγμένα" σουβλάκια - Τι δήλωσε ο Θ. Τουλγαρίδης

Δημοσιεύτηκε: 12/07/2018 - 14:52

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, Κώστας Χριστόπουλος, για ληγμένα σουβλάκια που φυλάσσονται σε ψυγεία της παιδικής κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων, στην Πλαζ.

Όπως κατήγγειλε πρόκειται για σουβλάκια που περίσσευσαν από τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη με ημερομηνία παραγωγής 23 Ιουνίου και ημερομηνία λήξης 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστόπουλο τα σουβλάκια φυλάσσονται σε καταψύκτες της παιδικής κατασκήνωσης στην Πλαζ . Σύμφωνα με την καταγγελία του δόθηκαν κάποια από αυτά τα σουβλάκια που φαίνεται να περίσσεψαν, σε πολιτιστικό σύλλογο που είχε εκδήλωση. Όμως δεν τα πρόσφερε γιατί ήταν ληγμένα. Ο κ. Χριστόπουλος αλλά και ο δημοτικος σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος επεσήμαναν πως η συσκευασία είχε επισήμανση πως δεν θα έπρεπε να ειχαν καταψυχθεί.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή δήλωσε πως πρόκειται για κακοήθεια και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από την δημοτική αντιπολίτευση. «Ουδέποτε δώσαμε σουβλάκια στην παιδική κατασκήνωση και δεν ξέρω αν όντως αυτή η συσκευασία ήταν μέσα στο καταψύκτη» δήλωσε ο υπεύθυνος του κοιννωικού τομέα Θεόδωρος Τουλγαρίδης.

 

Δήλωση του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού

του Δήμου Πατρέων Θόδωρου Τουλγαρίδη

 

 

Η χτεσινή σκηνοθετημένη ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα «ληγμένα σουβλάκια», έχει ξεκάθαρο στόχο τη συκοφαντία των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Πλαζ, μιας δομής που φιλοξενεί 1500 παιδιά και μάλιστα από τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα. Δεν μας εκπλήσσουν οι θεατρινισμοί, άλλωστε έχουν αποδειχτεί δάσκαλοι στη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία, ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων αντιπαράθεσης.

 

Θεωρούμε απαράδεκτο και άθλιο να υπονοείται ότι μη ελεγμένα τρόφιμα δίνονται σε παιδιά που φιλοξενούνται στην Πλαζ. Διαβεβαιώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου υπάρχει η μέριμνα για την υψηλή ποιότητα των τροφίμων. Το μενού των παιδικών κατασκηνώσεων δεν έχει σουβλάκι, μόνο φρεσκομαγειρεμένα τρόφιμα, τα οποία μαγειρεύονται στο χώρο της Πλαζ από πιστοποιημένους μάγειρες. Στους καταψύκτες της Πλαζ δεν υπάρχουν ληγμένα τρόφιμα.

 

Δεν έχουμε υπ’ όψιν μας καμία επίσημη καταγγελία ή διαμαρτυρία πολιτιστικού συλλόγου. Θα διερευνήσουμε το θέμα.

πηγη: dete.gr 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.