Πάτρα: Επανήλθαν οι μετανάστες στη λιμενική ζώνη- Άμεσα μέτρα ζητούν οι κάτοικοι

Δημοσιεύτηκε: 12/07/2018 - 08:55

Να λάβουν εγκαίρως μέτρα για να μην επαναληφθούν οι εικόνες του παρελθόντος με τους μετανάστες να «κρέμονται» από τα κάγκελα του λιμανιού ζητούν οι κάτοικοι και φορείς του Νότιου Τομέα, οι οποίοι όπως καταγγέλλουν, οι αλλοδαποί έχουν κάνει την επανεμφάνισή τους στην παραλιακή ζώνη.

Κάτι άλλωστε, που λίγο- πολύ μέχρι σήμερα ήταν γνωστό, καθώς είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες περιοίκων της οδού Σουνίου, οι οποίοι καθημερινά και μετά την απομάκρυνση του μεγάλου όγκου των μεταναστών, συνέχιζαν να είναι μάρτυρες επεισοδίων. Μάλιστα, οι μετανάστες μέχρι πρότινος και φοβούμενοι το ενδεχόμενο προσαγωγής και απομάκρυνσης τους από την Πάτρα απέφευγαν την παραλιακή ζώνη, λόγω και της ενισχυμένης αστυνομικής παρουσίας, όμως, αυτό φαίνεται να άλλαξε και να έχουν επιστρέψει για τα καλά!..

Όπως αναφέρει το Συντονιστικό των Συλλόγων στη σχετική ανακοίνωση- καταγγελία του «τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μεγάλη αύξηση περιφερόμενων και εφορμούντων στο λιμάνι και πέριξ αυτού, μεταναστών. Καλούμε την Περιφέρεια, τον Δήμο, την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να δώσουν τις ανάλογες οδηγίες και να προβούν σε ενέργειες για την εξάλειψη του φαινομένου. Οι κάτοικοι της περιοχής μας ανησυχούν και πάλι, νιώθουν απροστάτευτοι. Δώστε επιτέλους λύση πριν το πρόβλημα γιγαντωθεί και πάλι. Ελπίζουμε για να μην χρειαστεί να επανέλθουμε»

 

πηγη : gnomip.gr 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.