Ο Κρίκης δεσμεύτηκε ότι θα ανοίξουν οι πόρτες του επιμελητηρίου για τους Αιγιώτες!

Δημοσιεύτηκε: 25/11/2017 - 12:23

Στο πλαίσιο των περιοδειών της παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» ,ο επικεφαλής κ. Παναγιώτης Κρίκης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Αίγιο και είχαν επαφές με εκπροσώπους φορέων , επιχειρηματίες και καταστηματάρχες.

Το κλιμάκιο την επιμελητηριακής παράταξης υποδέχθηκε στο Αίγιο ο υποψήφιος σύμβουλος του συνδιασμού κ. Στράτος Βαρδάκης.

Ο κ. Παναγιώτης Κρίκης και τα στελέχη της παράταξης ανέπτυξαν στους Αιγιώτες συναδέλφους τους το πρόγραμμα του συνδυασμού και ζήτησαν την αναγκαία στήριξη για την υλοποίηση του.

Ο κ. Παναγιώτης Κρίκης στάθηκε ιδιαίτερα στην βούληση του συνδυασμού του, το επιμελητήριο εκπροσωπεί όλα τα μέλη του στην Αιγιαλεία και συνολικά στην Αχαϊα , παύοντας να είναι επιμελητήριο μόνο της Πάτρας , αφού ουδέποτε ο απερχόμενος πρόεδρος του Πλάτωνας Μαρλαφέκας νοιάστηκε για τα προβλήματα των μελών του φορέα που δεν είναι Πατρινοί.

Στην περιοδεία εκτός του κ. Παναγιώτη Κρίκη συμμετείχαν η κ. Μαρία Φιλοπούλου, ο κ. Ανδρέας Σπαλιάρας, ο κ. Ιωάννης Βαρδάλος, ο κ. Χρήστος Σολωμός, ο κ. Κώστας Θεοδωρόπουλος , και φυσικά ο Αιγιώτης κ. Στράτος Βαρδάκης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.