Ο Φωτήλας "έφαγε" πολιτικό "ξύλο" από τον Νταβλούρο, εξ' αιτίας του...Μαρλαφέκα!

Δημοσιεύτηκε: 11/11/2017 - 13:13

Στο patranews.gr μπορείτε να διαβάζετε ό,τι επιμελλώς και σκοπίμως σας κρύβουν οι άλλοι!

Σε "ρίγκ", λοιπόν, μετατράπηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε  Ν.Δ  Αχαΐας για τα... μάτια του απερχόμενου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα!

Το patranews.gr έχει το αποκλειστικό παρασκήνιο της επεισοδιακής συνεδρίασης, που προκάλεσε τεράστιους τριγμούς στα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε Ν.Δ Αχαΐας. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη φορά  που βρέθηκε σε "ριγκ" της Ν.Δ ο Ιάσωνας Φωτήλας από τη μέρα που μεταπήδησε από το "Ποτάμι" στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής και ο πρώην δήμαρχος της Δυτικής Αχαΐας Σάκης Γκοτσούλιας τάχθηκαν  υπέρ της παράταξης του Πλάτωνα Μαρλάφεκα στις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου.

Ήταν η στιγμή που "φούντωσε" ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, με δεδομένο οτι η Ν.Δ επισήμως έχει ανακοινώσει οτι στις εν λόγω εκλογές δε θα έμπλεκε, αφήνοντας τις τοπικές κοινωνίες και αγορές να καθορίσουν μόνες τα του οίκου τους. Κι ενώ επιχειρηματολογούσε ο Θανάσης Νταβλούρος, αντέδρασε ο Ιάσωνας Φωτήλας αναφέροντας το όνομα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Λευτέρη Αυγενάκη. Συγκεκριμένα, άφησε να εννοηθεί οτι με τις "ευλογίες" του τελευταίου,δίνει στήριξη στον Μαρλαφέκα!

Ήταν η στιγμή που ο Νταβλούρος "ξεσάλωσε":

"Τί είναι αυτό που είπες τώρα; Άλλα λέει ο Γραμματέας δημοσίως και άλλα υπογείως;" Και ποιος είδε τότε τον πρώην βουλευτή και δεν τον φοβήθηκε: "Αυτά τα τερτίπια δεν θα περάσουν. Μπορείς κ. Φωτήλα να έχεις όποια προσωπική προτίμηση θέλεις. Είναι αθλιότητα, όμως, να προσπαθείς να δώσεις την εντύπωση, οτι η τοπική Ν.Δ τάσσεται στο πλευρό του Μαρλαφέκα" Τότε, κάτι πήγε να ψελίσσει περί στήριξης σε δεξιό ψηφοδέλτιο ο Φωτήλας, για να πάρει πάραυτα σκληρ'η απάντηση:

" Και ποιός είσαι εσύ που μιλάς περί Δεξιάς;

Ε, όχι και να γίνεσαι τιμητής της. Δεν ξέρεις ότι στο ψηφοδέλτιο του Μαρλαφέκα είναι το… μισό ΠΑΣΟΚ; Και δεν ξέρεις ότι στο άλλο ψηφοδέλτιο του Κρίκη οι 8 στους 10 είναι νεοδημοκράτες;"

Ακολούθως ο Θανάσης Νταβλούρος ζήτησε να τηρηθεί αυστηρή ουδετερότητα εν όψει των εκλογών, θέση με την οποία συμφώνησε και ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης και ενώ στην αίθουσα η αδρεναλίνη είχε ανέβει στο κατακόρυφο.

Προς το τέλος ο Νταβλούρος έριξε τη «βόμβα»: ‘’Δεν πρόκειται να μείνω εδώ αν μεροληπτήσουμε στις εκλογές του επιμελητήριου. Αύριο (σήμερα) θα επικοινωνήσω με τον κ. Αυγενάκη και θα ζητήσω εξηγήσεις. Αν ο Φωτήλας αυθαίρετα χρησιμοποιεί το όνομα του Γραμματέα, θα πρέπει να ντρέπεται’’! Έξαλλος, μάλιστα, εκείνη τη στιγμή άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω.

Επιμύθιο: Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Ιάσωνα Φωτήλα έχει προκαλέσει νευρική κρίση στην τοπική ΝΔ. Σήμερα είναι βέβαιο ότι θα έχουμε εξελίξεις. Όπως είναι βέβαιο ότι για πρώτη φορά από τη μέρα που μεταπήδησε στη Ν.Δ ο Φωτήλας, δέχτηκε πολιτικό «ξύλο» από τον «πληθωρικό» Θανάση Νταβλούρο

( Γ. Αναστασόπουλος )