ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ: Μεγάλη προσέλευση στο καθιερωμένο Γεύμα Αγάπης (Φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: 12/02/2018 - 19:43

Στην καρδιά του φετινού Καρναβαλιού, το πατρινό παράρτημα του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» διοργάνωσε το καθιερωμένο πλέον «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» στο W Events της παραλιακής του Ρίου το Σάββατο το βράδυ. Με οικοδέσποινες τη λαμπερή πρόεδρο του σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου και την δραστήρια συντονίστρια της Πάτρας Μαρία Μανουσάκη-Μαλλιώρη προσφέρθηκαν μενού με παραδοσιακές, τοπικές γεύσεις.

Στο μουσικό πρόγραμμα εντυπωσιακή ήταν η πατρινή ερμηνεύτρια και show-woman Νίνα Λοτσάρη. 

Στην εκδήλωση ήταν όλοι εκεί. Τα μέλη και οι φίλοι της «Καλλιπάτειρας» διασκέδασαν και παράλληλα ενίσχυσαν το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή» που συνδέεται με το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Θυμίζουμε πως η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου είναι πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το “Ευ Αγωνίζεσθαι”. 

Με τη συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Μαρία Μανουσάκη συνδέονται με φιλία και εκτίμηση. Η Νίνα Λοτσάρη έφθασε στην Πάτρα πλαισιωμένη από την εξαμελή της μπάντα ευαισθητοποιημένη από το φιλανθρωπικό σκοπό της βραδιάς. Παρουσίασε αγαπημένα τραγούδια- ισπανικά, ιταλικά, γαλλικά αλλά και τζαζ κομμάτια όπως και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες. 

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.