Καταλύτης η ανεξαρτητοποίηση Χάρδα- Άνεμος υπεροχής πλέον για τον Διονύση Μάλλιαρη!

Δημοσιεύτηκε: 25/10/2018 - 23:20
Αλλαγή συσχετισμών και αναδιάταξη της πολιτικής ατζέντας επιφέρει η χθεσινή ανεξαρτητοποίηση του πρ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Δημήτρη Χάρδα. Κίνηση που από την μία αποδυναμώνει απελπιστικά πλέον την Παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ και από την άλλη στέλνει ηχηρό μήνυμα για αλλαγή σελίδας στο Δήμο κατά τις προσεχείς εκλογές!

 

Ο έμπειρος και πανθομολογουμένως επιτυχημένος αυτοδιοικητικός άνδρας, είχε κάνει σαφείς τις προθέσεις του για αποχώρησή του από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής, εμφανώς απογοητευμένος από τις τραγικές επιδόσεις του απερχόμενου Δημάρχου Μοράντ, αλλά και από τις ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις της μέχρι πρότινος  Παράταξής του.

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ότι ο κ. Δημήτρης Χάρδας υπό την πίεση των δημοτών που επιτακτικά του ζητούν να αναλάβει καταλυτική πρωτοβουλία στις δημοτικές ζυμώσεις, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την επόμενη ημέρα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Έτσι, αν υπάρχει κάποιος ο οποίος βγαίνει  ισχυροποιημένος από την ανεξαρτητοποίηση Χάρδα, αυτός φαίνεται να είναι ο πρ. Αντιδήμαρχος και πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσης Μάλλιαρης, ο οποίος έχει κάνει σαφή την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Και αυτό, γιατί ο κ. Χάρδας είναι ευδιάκριτο ότι στηρίζει τις πολιτικές πρωτοβουλίες του κ. Μάλλιαρη και μοιράζεται το όνειρό του για έναν παραγωγικό και νοικοκυρεμένο Δήμο, που θα κάνει πράξη την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη.
Και μαζί τους όπως φαίνεται, συστρατεύονται πολλοί νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και πολλά γνωστά πρόσωπα της περιοχής, που αναμένεται να συγκροτήσουν ένα δυναμικό και πανίσχυρο Συνδυασμό νίκης.  

 

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΑΛΛΙΑΡΗ-ΧΑΡΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

Ενδεικτικό του κλίματος που ήδη έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, είναι το γεγονός ότι ο κ. Διονύσης Μάλλιαρης προβάλει εδώ και καιρό ως ο δυνατότερος υποψήφιος Δήμαρχος, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του.
Η εμβληματική κάθοδος του Διονύση Μάλλιαρη  στις προηγούμενες  Δημοτικές εκλογές που τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο, ενισχύεται από την άκρως επιτυχημένη και παραγωγική θητεία του ως Πρόεδρος στον Σύνδεσμο «Ηρακλής» και ως Διευθύνων Σύμβουλος στην «Κοτύχι ΑΕ».

Όλα μαρτυρούν, ότι η επικείμενη πολιτική σύμπραξη Μάλλιαρη – Χάρδα θα αποδειχθεί καταλύτης για τις Δημοτικές εκλογές, που διαμορφώνουν σκηνικό νίκης για την υπό σύσταση παράταξή τους.  
Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι, που θεωρούν ότι ο κ. Μάλλιαρης μπορεί να κερδίσει τον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ακόμα και από τον πρώτο γύρο!  

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.