«Καμπάνα» στον Φλαμή από την Ένωση Συντακτών- Απόφαση- δικαίωση για τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο

Δημοσιεύτηκε: 20/05/2018 - 16:33
Σύμφωνα με την δημοσιευθείσα απόφαση του αρμοδίου Οργάνου της ΕΣΗΕΠΗΝ «ο Κωνσταντίνος Φλαμής ελέγχεται για τα παραπτώματα που προκύπτουν από τα άρθρα 8 παρ.1 και 23 παρ.3 του καταστατικού της ΕΣΗΠΕΗΝ. Στη μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε αποφασίστηκε (με ψήφους 2-1) η επιβολή της πειθαρχικής ποινής έγγραφης επίπληξης. Το ένα μέλος ψήφισε την ποινή ανάκλησης στην τάξη»

 

 

Στο επίσημο site (www.esiepin.gr) της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων, «φιγουράρει» η πειθαρχική ποινή που επιβλήθηκε στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή και η οποία  αφορά στην απρόκλητη επίθεση που είχε εξαπολύσει μέσα στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ απέναντι στον συνάδελφό του Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που όπως είναι ευνόητο συνιστά κόλαφο για τον Κων/νο Φλαμή και περίτρανη δικαίωση για τον Παν. Ρηγόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν είχε καταφύγει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών, καταγγέλλοντας την πρωτοφανή επίθεση που είχε δεχθεί από τον πρώην συνεργάτη του. 

Σύμφωνα με την δημοσιευθείσα απόφαση του αρμοδίου Οργάνου της ΕΣΗΕΠΗΝ «ο Κωνσταντίνος Φλαμής ελέγχεται για τα παραπτώματα που προκύπτουν από τα άρθρα 8 παρ.1 και 23 παρ.3 του καταστατικού της ΕΣΗΠΕΗΝ.
Στη μυστική ψηφοφορία  που ακολούθησε αποφασίστηκε (με ψήφους 2-1) η επιβολή της πειθαρχικής ποινής έγγραφης επίπληξης. Το ένα μέλος ψήφισε την ποινή ανάκλησης στην τάξη»

Όπως φαίνεται από την απόφαση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΕΠΗΝ, η καταδίκη του Κωνσταντίνου Φλαμή είναι ομόφωνη, κάτι που συνιστά απόλυτη δικαίωση για τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Θυμίζουμε ότι την υπόθεση της απρόκλητης επίθεσης Φλαμή στον έγκριτο συνάδελφό του μέσα στα γραφεία της Ενώσεως Συντακτών, είχε τότε  αποκαλύψει το patranews.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.patranews.gr/dytiki-ellada/aprokliti-epithesi-flami-me-yvreis-kai-apeili-heirodikias-kata-toy-panagioti

 

Ήταν Δεκέμβριος του 2017 όταν ο παρουσιαστής του Patrastv.gr είχε εξαπολύσει ανοίκειες εκφράσεις εναντίον του  δημοσιογράφου του Best tv,  τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την ολοκλήρωση της  συνέντευξης Τύπου της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους», της οποίας ο κ. Ρηγόπουλος ήταν εκπρόσωπος Τύπου.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή η «καμπάνα» που «έφαγε» ο Κωνσταντίνος Φλαμής, δεν είναι η πρώτη, καθώς και στο παρελθόν έχει υποστεί ξανά πειθαρχική κύρωση από το αρμόδιο Όργανο της Ενώσεως Συντακτών.  

Η σχετική ανάρτηση της Ενώσεως Συντακτών στο επίσημο site της ΕΣΗΕΠΗΝ, που ενημερώνει για την "καμπάνα" του Πειθαρχικού Συμβουλίου στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.