ΑΧΑΪΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ: Το Πατρινό παγωτό "γοήτευσε" ακόμα και τον Πρόεδρο της Βουλής!

Δημοσιεύτηκε: 20/05/2018 - 16:10
Η μεγάλη Πατρινή βιομηχανία "Αχαϊκό Εντελβάις" συμμετείχε σε σπουδαία έκθεση Γελοιογραφίας- Τί είπαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Βενιζέλος και Γιάννης Μιχαλόπουλος

 

Την 3η κατά σειρά έκθεση Γελοιογραφίας διοργάνωσε η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων, την Περιφέρεια Αττικής, την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Σκίτσα που φωτίζουν την πραγματικότητα, συγκινούν και αφυπνίζουν από 32 Έλληνες και 9 Πορτογάλους γελοιογράφους των μεγαλυτερων  ΜΜΕ του τοπου τους. Συνολικά  εκτέθηκαν 160 έργα με  θέμα «Πόλεμος Α.Ε. - War S.A.» .

 

«Είναι μια φιλειρηνική, διεθνιστική κραυγή αγωνίας και συμπαράστασης. Αρνούμαστε να σιωπήσουμε μπροστά στα καραβάνια των προσφύγων και στεκόμαστε με αλληλεγγύη απέναντι στα παιχνίδια εξουσίας και τις ξένες επεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων στις ζωές των ανθρώπων», λένε οι ίδιοι οι διοργανωτές.

 

Την έκθεση εγκαινίασέ ο Πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης και μίλησαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο πρέσβης της Πορτογαλίας Rui Manuppella Tereno.   Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κοσμου και βουλευτές ολων  των κομμάτων .

 

Στα εγκαίνια το "παρών" έδωσε και το Αχαϊκό Εντελβαις προσφέροντας γλυκές απολαύσεις  στους εκλεκτούς καλεσμένους και κερδίζοντας τα εύσημα για την μοναδική γεύση και υψηλή του ποιότητα.  

 

«Οι  εστίες πολέμου που δεν λένε να κλείσουν και η όλο και μεγαλύτερη προσφυγιά κάνουν αυτές τις φωνές αναγκαίες όσο ποτέ, χρήσιμες για να  να αφυπνίσουν το κοινό αίσθημα και να πει, φτάνει πια!»,  τόνισαν μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες του Αχαϊκού Εντελβαις  κ.κ. Βενιζέλος και Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.