Ένταση στη δίκη για την ανθρωποκτονία του Μπακάρι Χέντερσον. Εγινε προβολή των βίντεο

Δημοσιεύτηκε: 11/10/2018 - 19:23
Μπακαρί

Ένταση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι, την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, οπου διεξάγεται η δίκη για την ανθρωποκτονία του Αμερικανού Μπακάρι Χέντερσον. Στο δικαστήριο προβλήθηκαν τα βίντεο που δείχνουν πως ξεκίνησε ο καυγάς που κατέληξε σε σύρραξη και στον θάνατο του Αμερικανού τουρίστα και στη συνέχεια, οι συνήγοροι υπεράσπισης και η πολιτική αγωγή, έκαναν τα σχόλιά τους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης τριών Σέρβων κατηγορουμένων Αλέξης Κούγιας "έβαλε φωτιά" στην αίθουσα, όταν δήλωσε ότι, ιατροδικαστής - τεχνικός πραγματογνώμονας που σκοπεύει να καλέσει ως μάρτυρα, δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα από την σύζυγο παράγοντα της δίκης, η οποία κατά δήλωση του κ. Κούγια, του είπε να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του στο δικαστήριο, γιατί θα περάσει από αυτόφωρο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Αγαμέμνων Τάτσης, απευθυνόμενος στον κ. Κούγια τον αποκάλεσε ψεύτη, λέγοντάς του ότι θα πρέπει να ντρέπεται, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου, να διακόψει αμέσως την δίκη, η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ο κ. Τάτσης κατηγόρησε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ τον κ. Κούγια ότι επιχείρησε να μεταφέρει μια φιλική κουβέντα μεταξύ της συζύγου του, με τον πραγματογνώμονα, ως προσπάθεια επηρεασμού μάρτυρα, στοιχείο που υποβιβάζει τον διάλογο αυτής της ποινικής διαδικασίας.Όπως εξήγησε ο κ. Τάτσης, ο ιατροδικαστής στον οποίο αναφερόταν ο κ. Κούγιας, είναι οικογενειακός του φίλος από τα φοιτητικά του χρόνια και κατά σύμπτωση βρέθηκε να συμμετέχει ως πραγματογνώμων σε αυτή την δίκη, με απόψεις ήδη ανακοινωμένες. "Ειλικρινά θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που εκστόμισαν σήμερα τέτοιες αθλιότητες" είπε ο κ. Τάτσης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.