Δ. Κατσικόπουλος: "Δεν κατεβαίνω για βουλευτής, αν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο Γιώργος"!

Δημοσιεύτηκε: 22/01/2019 - 18:47

Κατηγορηματικά αντίθετος στην ενδεχόμενη κάθοδο του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, είναι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, διαμηνύοντας παράλληλα ότι στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος.

 
Ο πρώην βουλευτής και Νομάρχης Αχαΐας, συνομιλώντας σήμερα το πρωί με πολιτικούς του φίλους σε γνωστό χώρο εστίασης όπου βρέθηκε, ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στο Νομό Αχαίας, εφόσον συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Παπανδρέου ως πρώην Πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό προκειμένου να εκλεγεί, οπότε η μία και μοναδική εκλόγιμη θέση στο νομό Αχαίας, θα είναι κατειλημμένη από τον πρόεδρο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Ο ίδιος, όπως και άλλοι υποψήφιοι στο νομό, θεωρούν εμπαιγμό και πολιτική αδικία την εξασφαλισμένη εκλογή Παπανδρέου, από τη στιγμή που δεν έχει την παραμικρή πολιτική και φυσική παρουσία στην Πάτρα ή την Αχαία.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, τις προθέσεις του για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο της Αχαίας, έχει κάνει γνωστές και στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, χωρίς να αφήνει κανένα ενδεχόμενο υπαναχώρησης. 

 

 

Μένει να δούμε, ποιοι από τους υπόλοιπους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στο νομό, είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την ίδια στάση, προκειμένου να ανακόψουν την εκλογή Παπανδρέου., 

Αν και απ’ ό,τι φαίνεται, οι εξελίξεις ενδεχομένως να προλάβουν τους διαφωνούντες, αφού μετά τη τοποθέτηση Παπανδρέου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι ΚΙΝΑΛ-ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ να χωρίσουν… 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.