Απρόκλητη επίθεση Φλαμή με ύβρεις και απειλή χειροδικίας κατά του Παναγιώτη Ρηγόπουλου

Δημοσιεύτηκε: 07/12/2017 - 15:42

Απρόκλητη επίθεση με ακατανόμαστες ύβρεις και προπηλακισμούς, δέχθηκε πριν από λίγο μέσα στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ ο εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους», δημοσιογράφος  Παναγιώτης Ρηγόπουλος, από τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Φλαμή.

Όλα συνέβησαν όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της Παράταξης, με τον Κωνσταντίνο Φλαμή να πλησιάζει απειλητικά τον Παναγιώτη Ρηγόπουλο που μόλις είχε κατέλθει του βήματος και να του εκστομίζει βαρύτατους προσβλητικούς, συκοφαντικούς  χαρακτηρισμούς και ακατονόμαστες ύβρεις για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και αναφορές για την δημοσιογραφική του υπόσταση, αλλά και απειλώντας παράλληλα τον εκπρόσωπο Τύπου του «Επιμελητηρίου για όλους» με χειροδικία!

Αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης Φλαμή, έγιναν πολλοί δημοσιογράφοι, ανάμεσα στους οποίους και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ Γιώργος Καρβουνιάρης, ο οποίος με τη βοήθεια και άλλων συναδέλφων του απομάκρυναν μετά από προσπάθεια τον εκτός ελέγχου ευρισκόμενο κ. Φλαμή από τον εμβρόντητο κ. Ρηγόπουλο.

Αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες στο επεισόδιο ήσαν τόσο ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Παναγιώτης  Κρίκης, όσο και άλλοι υποψήφιοι Σύμβουλοι της Παράταξής του.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» αντιμετώπισε με παροιμιώδη ψυχραιμία την απρόκλητη επίθεση Φλαμή και δεν αντέδρασε ούτε στιγμή, τόσο στις ύβρεις που δέχθηκε, όσο και στην απειλή χειροδικίας εναντίον του.

Όπως μας μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η επίθεση Φλαμή προκλήθηκε από τον τρόπο που διαχειρίστηκε  την συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος Τύπου της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους», ο οποίος τρόπος  όπως φαίνεται δεν άρεσε στον κ. Φλαμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος πρόκειται να καταθέσει σχετική καταγγελία στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Ενώσεως Συντακτών, ενώ ήδη έχει ενημερώσει για την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε, τόσο τον Πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Κυριάκο Κορτέση, όσο και τους Προέδρους των δύο Πειθαρχικών Συμβουλίων.

 

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος, σε σχετική ερώτηση του Patra news για το επεισόδιο, αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ή να δώσει έκταση στο γεγονός  σημειώνοντας: «Ό,τι συνέβη το είδαν οι συνάδελφοί μου και όλοι οι υπόλοιποι που ήσαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες. Έχοντας υποχρέωση να προασπίσω την μεγάλη και λαμπρή ιστορία της Ενώσεως Συντακτών και ταυτόχρονα το ρόλο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος που όλοι επιτελούμε, δεν πρόκειται να προβώ σε κανένα σχόλιο ή δημοσιοποίηση του γεγονότος. Θα απευθυνθώ αρμοδίως όπου προβλέπεται. Θα παρακαλούσα θερμά, να μην γίνει καμία δημόσια αναφορά για το γεγονός».

Το Patra news σέβεται απόλυτα την επιθυμία του γνωστού και έγκριτου δημοσιογράφου, πλην όμως έχει από την άλλη, υποχρέωση να δημοσιοποιήσει το γεγονός, αφού αυτό έχει αποκτήσει και πολιτικό χαρακτήρα, από τη στιγμή που έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μιας Επιμελητηριακής  Παράταξης, της οποίας είναι εκπρόσωπος Τύπου.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.