ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οδηγοί μετατρέπουν σε ...ιδιωτικό parking πεζοδρόμια στην Πάτρα! Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν στο PATRA NEWS.GR

Δημοσιεύτηκε: 26/05/2018 - 18:40
Οι κάτοικοι και οι υπόλοιποι νομοταγείς περίοικοι, απελπισμένοι από την αναποτελεσματικότητα της Αστυνομίας, απευθύνθηκαν στο PATRANEWS.GR προκειμένου να δημοσιοποιήσουν την προκλητική παρανομία. Και οι φωτογραφίες που μας απέστειλαν είναι εύγλωττες. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Σε ...ιδιωτικό χώρο στάθμευσης έχουν μετατρέψει κάποιοι ασυνείδητοι οδηγοί τα πεζοδρόμια της οδού Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, με την …ανοχή της Αστυνομίας!

Πρόκειται για επαγγελματίες και καταστηματάρχες της περιοχής, που χωρίς ενδοιασμό καταλαμβάνουν κοινόχρηστο χώρο, προκειμένου να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους, όταν είναι ανοικτή η αγορά!

Παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές οχλήσεις και καταγγελίες των κατοίκων, η Αστυνομία τηρεί στάση ανοχής, περιοριζόμενη να σπεύδει στο σημείο καθυστερημένα και να απομακρύνει τους παραβάτες. Οι οποίοι όμως καταλαμβάνουν εκ νέου τον κοινόχρηστο χώρο των πεζοδρομίων, μόλις απομακρυνθεί το περιπολικό!

Οι κάτοικοι και οι υπόλοιποι νομοταγείς περίοικοι, απελπισμένοι από την αναποτελεσματικότητα της Αστυνομίας, απευθύνθηκαν στο PATRA NEWS.GR προκειμένου να δημοσιοποιήσουν την προκλητική παρανομία. Και οι φωτογραφίες που μας απέστειλαν είναι εύγλωττες.

Σύμφωνα όμως και με το επιτόπιο ρεπορτάζ του PATRA NEWS.GR η κατάσταση αυτή σοβεί εδώ και πολύ καιρό, με την Αστυνομία να υπόσχεται ότι θα μεταφέρει την καταγγελία των κατοίκων στην Τροχαία, προκειμένου να επιληφθεί και να παύσει η παρανομία.

Πλην όμως, η εξοργιστική αυτή κατάσταση συνεχίζεται, αφού φαίνεται ότι για κάποιους λόγους οι παραβάτες δεν τιμωρούνται. Διότι εάν τιμωρούνταν, όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, θα είχαν συμμορφωθεί κιόλας.

 

Μένει να δούμε από Δευτέρα που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα, εάν επιτέλους η Αστυνομία και η Τροχαία αποφασίσουν να κινηθούν αποτελεσματικά και αποφασιστικά επιβάλλοντας πρόστιμα, ώστε να σταματήσει η ασυδοσία των ασυνείδητων οδηγών.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΑΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ- ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.