ΑΚΟΥΣΤΕ: Η συγκλονιστική μαρτυρία του αρχηγού-ορειβάτη Παν. Κοτρωνάρου στον Παν. Ρηγόπουλο- Πώς "έσβησε" στις Άνδεις ο Δημ. Κωνσταντίνου

Δημοσιεύτηκε: 18/01/2018 - 20:59
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΡΩΝΑΡΟΣ μίλησε αποκλειστικά από την Αργεντινή όπου βρίσκεται στο BEST tv και έφερε στο φως της δημοσιότητας ό,τι συνέβη στα 6.800 μέτρα των Άνδεων. 

Ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, αρχηγός της μοιραίας Ορειβατικής αποστολής και φίλος του αείμνηστου Πατρινού νευροχειρουργού ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ο οποίος ως  γνωστόν έχασε τη ζωή του στις Άνδεις, μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο και το Δελτίο Ειδήσεων Πάτρας του Best tv.

Ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, μέσα από την συγκλονιστική του αφήγηση, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και τις άγνωστες πτυχές της τραγωδίας, που έζησε λεπτό προς λεπτό, δίπλα στον άτυχο Πατρινό επιστήμονα.

Όπως είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος:

«Θα ήταν πολύ δύσκολο να τον επαναφέρει κανείς στη ζωή σε υψόμετρο 6.900 μέτρα, λόγω ψύχους και χαμηλού οξυγόνου. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές για 20 λεπτά. Όλο αυτό το διάστημα πέρασαν δύο αποστολές στα 7-8 μέτρα δεν στάθηκαν να δουν τι συμβαίνει!

Δεν λέω ότι θα τον επανέφεραν στη ζωή, αλλά ούτε να δουν τι έγινε δεν σταμάτησαν!..»

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

 

-Πώς φθάσαμε στη θλιβερή κατάληξη του θανάτου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τι έγινε τα κρίσιμα μοιραία λεπτά, γιατί η σορός του παραμένει ακόμα στα 6.900 μέτρα υψόμετρο των Άνδεων στην Αργεντινή.

-Ποια έκκληση απευθύνει και σε ποιους, προκειμένου να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να απεγκλωβιστεί η σορός του άτυχου Πατρινού επιστήμονα και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ταφεί.

-Ποια υπόσχεση δίνει στους οικείους του Δημήτρη Κωνσταντίνου και για ποιο χρέος τιμής κάνει λόγο..

-Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του δημοσιογράφου, ξεκαθαρίζει ότι ο γιατρός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και από την άλλη, ήταν πολύπειρος και δοκιμασμένος ορειβάτης σε πολύ δύσκολες και απαιτητικές αναρριχήσεις..

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΤΡΩΝΑΡΟΥ ΕΔΩ

https://youtu.be/4RHR2-NYb8I

Ο άτυχος Πατρινός νευροχειρουργός Δημήτρης Κωνσταντίνου, που έχασε τη ζωή του στις Άνδεις της Αργεντινής

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.