Αχαΐα: Τι φοβάται η κάτοχος του μυστικού θησαυρού

Δημοσιεύτηκε: 11/08/2018 - 10:47

ο γύρο της Αχαΐας, αλλά και όλης της χώρας, με δημοσιογραφική αναπαραγωγή σε τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα από χωριό του νομού, που η προθανάτια αποκάλυψη του πατέρα της τη μετέτρεψε σε χρυσή κληρονόμο.

Μετά τη δημοσιοποίηση της απίστευτης ιστορίας, η πρωταγωνίστρια φαίνεται να φοβήθηκε για περαιτέρω διαρροή του μυστικού της.απευθύνθηκε σε φιλικό της πρόσωπο, που υπηρετεί στην αστυνομία, χωρίς όμως να καταθέσει κάποια επίσημη αναφορά προς ασφάλειά της. Η κλειστή κοινωνία που κατοικεί δεν διασφαλίζει τη διατήρηση του μυστικού της.

Στο νομικό σκέλος, τα προβλήματα είναι πολλά και το θέμα χαρακτηρίζεται στην «Π» από δικηγορικούς κύκλους, πολύπλοκο και λεπτό. Αυτός είναι και ο λόγος αναζητούνται τρόποι που θα δικαιολογήσουν τόσο την προέλευση των λιρών, όσο και τη νομιμοποίησή τους, με δεδομένο πως η νέα κάτοχός τους θέλει να κάνει χρήση μέρους του ανυπολόγιστου πλούτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγρότης πατέρας της, έκρυβε καλά κι επί πολλά χρόνια, δύο μεγάλα βαρέλια γεμάτα λίρες, κάτι που αποκάλυψε στην κόρη του λίγο πριν ξεψυχήσει.

Ο θησαυρός παραμένει ακόμα άγνωστος σε όλα τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της «κληρονόμου» η οποία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό της

 

πηγη: pelop.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.