Οι εκδόσεις Λυκόφως και τα βιβλιοπωλεία Lexis σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Μαρίας Α. Γεωργοπούλου «In aeternum – Στην αιωνιότητα»

Δημοσιεύτηκε: 01/12/2018 - 15:51

 

Οι εκδόσεις Λυκόφως και τα βιβλιοπωλεία Lexis σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Μαρίας Α. Γεωργοπούλου «In aeternum – Στην αιωνιότητα», που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα των βιβλιοπωλείων Αμερικής 63, στην Πάτρα, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 18.30.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει ο εκδότης, συγγραφέας και δημοσιογράφος Αβέρκιος Λουδάρος.

 

Περίληψη βιβλίου

 

Μεταφυσικό θρίλερ, με έντονα τα στοιχεία της πραγματικότητας, είναι το μυθιστόρημα της Μαρίας Γεωργοπούλου «In aeternum – Στην αιωνιότητα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Κεντρικός χαρακτήρας του βιβλίου, η Λυδία, μία μοναχική κοπέλα, που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, καθώς η μητέρα της πέθανε στη γέννα. Δεν γνωρίζει τον πατέρα της που, άλλωστε, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη της. Μεγαλώνοντας και κυρίως την περίοδο μετά τις σπουδές της, η μοίρα φαίνεται να δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο στην Λυδία, η οποία έχει αποκτήσει φίλους, εργάζεται και έχει ξεπεράσει τα σοκ του παρελθόντος.

Όταν όμως η Λυδία αναλαμβάνει την προετοιμασία μίας έκθεσης με πίνακες ζωγραφικής και γκραβούρες με θέμα την Κόλαση, θα γνωρίσει ανθρώπους που ξέρουν περισσότερα από όσα η ίδια για τον εαυτό της και τη ζωή της. Για να φέρει σε πέρας το έργο της, είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με τον Μάξιμο, έναν σκοτεινό και απρόσιτο άντρα που κρύβει μυστικά.

Πρόκειται για μυστικά που θα φέρουν την Λυδία αντιμέτωπη με την Κόλαση.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: In aeternum – Στην αιωνιότητα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μαρία Γεωργοπούλου

ISBN: 978-618-5095-74-1

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΣΕΛΙΔΕΣ: 200

ΤΙΜΗ: 12 ευρώ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.