Νικητής του μεγάλου διαγωνισμού του patranews.gr ο γνωστός κομμωτής της Β. Ελλάδας Φόρης Θεοδοσιάδης

Δημοσιεύτηκε: 19/02/2018 - 13:11

Με την ανάδειξη του νικητή ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός που πραγματοποίησε ο Όμιλος THEODOROPOULOS GROUP.

Η κλήρωση έλαβε χώρα, στις 12 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, στα γραφεία του patranews.gr και από τα χέρια της δημοσιογράφου Εύας Στρατή βγήκε από την κληρωτίδα ο τυχερός, που είναι ο πασίγνωστος στην περιοχή των Γιαννιτσών, αλλά και ευρύτερα στη Βόρεια Ελλάδα, 35χρονος κομμωτής Χριστόφορος (Φόρης) Θεοδοσιάδης.
Ο ίδιος, μιλώντας στο patranews.gr, ανέφερε ότι είναι καθημερινός αναγνώστης του και πρόσθεσε ότι συμμετείχε στο διαγωνισμό μόλις την τελευταία ημέρα, στις 18 Φεβρουαρίου. Τόνισε ακόμη πως εξεπλάγη ευχάριστα από τα νέα, καθώς αρχικά υπέθεσε ότι η επικοινωνία του patranews.gr μαζί του οφειλόταν στο πανελλήνιων διαστάσεων θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον κουρεμένο α λα Πέλκα γιο του, που είχε αναδειχτεί δεόντως και από τη δική μας ιστοσελίδα.
Ο κ. Χριστοφορίδης ανέφερε ακόμη πως έχει συμβεί αρκετά συχνά να έρθει στην Πάτρα και απολαμβάνει την παραμονή του στην πόλη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στο διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι συμμετέχοντες ανήλθαν σε 12.724!
Ο Όμιλος THEODOROPOULOS GROUP, σε συνεργασία με την SUPERFAST FERRIES & την ANEK LINES, έδωσε τη δυνατότητα στον τυχερό να κερδίσει ένα ταξίδι στην Ιταλία!
Συγκεκριμένα, ο τυχερός, που αναδείχτηκε από την κλήρωση, κέρδισε ένα δωρεάν εισιτήριο για δύο άτομα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή!
Ο όμιλος THEODOROPOULOS GROUP ευχαριστεί πολύ τον κόσμο που δήλωσε συμμετοχή από όλη την Ελλάδα.  Σημειωτέον ότι μεγάλος όγκος συμμετεχόντων προερχόταν από τη Βόρεια Ελλάδα.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.