Πάτρα - Τίμησαν το μάγο της Παναχαϊκής, Βασίλη Στραβοπόδη (pics)

Δημοσιεύτηκε: 13/06/2018 - 22:00

Πάτρα - Τίμησαν το μάγο της Παναχαϊκής, Βασίλη Στραβοπόδη (pics)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα μεταξύ των παλαιμάχων της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε προς τιμήν του Βασίλη Στραβοπόδη, του μάγου της Παναχαϊκής, ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από το πατρινό ποδόσφαιρο και από την "κοκκινόμαυρη" ομάδα.

Ο Βασίλης Στραβοπόδης, μέλος της μεγάλης ομάδας της Παναχαϊκής αποτελεί πλέον ένα ζωντανό σύμβολο για τον κόσμο του συλλόγου, αφού εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι ένας ακέραιος άνθρωπος με ήθος και προσωπικότητα. Ο αγώνας που έγινε προς τιμήν του είχε ιερό σκοπό αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση του συλλόγου "ΑγκαλιάΖω".

Ο Βασίλης Στραβοπόδης τόνισε συγκινημένος για την παρουσία όλων των παλιών του συμπαικτών, αλλά και των ανθρώπων που τον τίμησαν με την παρουσία τους: "Σας ευχαριστώ όλους, δεν έχω λόγια πραγματικά". 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του ματς (για την ιστορία η Παναχαϊκή κέρδισε με 3-2) έγιναν και σχετικές βραβεύσεις από τους εκπροσώπους φορέων που έδωσαν το παρών στον αγώνα.

(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα "Κόκκινο Μαύρο"). 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.