Αποκλειστικό (Νο 52): Πεζοδρομείται ο κυματοθραύστης!

Δημοσιεύτηκε: 15/12/2017 - 14:30

Βρέθηκε λύση, όπως αποκαλύπτει σήμερα το thebest στον συνωστισμό που υπάρχει στην Ρήγα Φεραίου με τις καφετέριες και την παντελή έλλειψη χώρου για να πιει κι άλλους καφέδες ο Πατρινός.

«Είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε με τον προσήκοντα σεβασμό. Ο φτωχός λαός μας, πρέπει να μπορεί να πιει τον λάτε ή τον ματσιάτο του, χωρίς να πληρώνει πολλά λεφτά συνεπεία του ταξικού ανταγωνισμού», δήλωσε προς την στήλη ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

Κι όπως αποκάλυψε σε συνάντηση που είχε με τον καλό του φίλο Νίκο Κοντοέ του ΟΛΠΑ, βρέθηκε κοινά αποδεκτή λύση. Ο κυματοοθραύστης θα παραχωρηθεί στον Δήμο, ο οποίος θα τον πεζοδρομήσει και θα επιτρέψει την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Οι καφετέριες θα βρίσκονται στο κάτω μέρος του κυματοθραύστη και τα τραπεζάκια στο πάνω μέρος.

Αναφορικά με την απορία, μα γιατί να πεζοδρομηθεί ο κυματοθραύστης, αρμόδιος υπηρεσιακός παράγων μας είπε: «Αν ο Πατρινός δεν ζει πεζοδρομημένο τμήμα, δεν πρόκειται να ανάβει με το μηχανάκι του ή το αυτοκίνητό του. Για να γίνει ελκυστικός ο κυματοθραύστης, θα πρέπει πρώτα να τον πεζοδρομήσουμε» μας εξήγησε.

Oσον αφορά τα κύματα όταν έχει κακό καιρό, από την ΔΕΥΑΠ μας είπαν χαρακτηριστικά: «Εχει μάθει ο Ρηγαφεραιώτης, δεν «μασάει» από τέτοια. Θυμηθείτε κάτι νεροποντές που γινόταν που πλημμύριζε ολόκληρη η Ρήγα Φεραίου! Το κυματάκι του Πατραϊκού δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουμε ζήσει».

Δείτε φωτογραφίες από τον ήδη διαμορφωμένο κυματοθραύστη της Πάτρας.

 

Αποκλειστικό (Νο 51): Κατεδαφίζεται το νέο λιμάνι της Πάτρας

 Τάσσος Σταθόπουλος

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.