Τρόμος! Μετά τον Μέσι, οι τζιχαντιστές απειλούν και τον Νεϊμάρ ενόψει του Μουντιάλ στη Ρωσία

Δημοσιεύτηκε: 29/10/2017 - 21:15

- Μια φωτογραφία που προκαλεί φρίκη "κυκλοφορούν" οι τζιχαντιστές στα social media - Ο Νεϊμάρ εμφανίζεται με την πορτοκαλί φόρμα των αιχμαλώτων λίγο πριν από τον αποκεφαλισμό - Σε μια προσπάθεια να τον ρεζιλέψουν, τον δείχνουν να κλαίει - Δίπλα του είναι νεκρός ο Λιονέλ Μέσι - «Δεν θα νιώσετε ποτέ ασφαλείς» το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία - Είναι η δεύτερη απειλή των τζιχαντιστών ενόψει του Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία

Προπαγάνδα φόβου. Οι τζιχαντιστές έχουν βάλει στο στόχαστρο το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι. Και μέσα από τα social media, όπως άλλωστε συνηθίζουν, έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία του τρόμου. Μετά τον Μέσι, απειλούν και τον Νεϊμάρ.

Η νέα φωτογραφία που κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο της τελευταίες ώρες προκαλεί μόνο ανατριχίλα. Ο Νεϊμάρ με την πορτοκαλί φόρμα των αιχμαλώτων, κλαίει. Έχει τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη. Είναι γονατιστός στο έδαφος. Από πάνω του, ένας τζιχαντιστής. Κρατά μαχαίρι. Μια σαφής «ένδειξη» ότι στόχος είναι ο αποκεφαλισμός του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ο νεκρός Μέσι δίπλα στον Νεϊμάρ

Η φωτογραφία γίνεται ακόμη πιο αρρωστημένη. Στο έδαφος, δίπλα από τον Νεϊμάρ που απειλείται με αποκεφαλισμό, είναι ο Λιονέλ Μέσι. Φοράει κι εκείνος μια πορτοκαλί φόρμα, όπως οι αιχμάλωτοι του ISIS. Δίπλα του, η μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Και τη φωτογραφία συνοδεύει ένα μήνυμα τρόμου: «Δεν θα απολαύσετε ποτέ την ασφάλεια μέχρι να τη ζήσουμε εμείς στις μουσουλμανικές χώρες».

 

ΠΗΓΗ:newsit.gr