ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσαν μπουνιές σε ζωντανή εκπομπή στο Κόσοβο

Δημοσιεύτηκε: 03/10/2017 - 10:53

Σε ρινγκ μετέτρεψαν δύο πολιτικοί στο Κόσοβο το τηλεοπτικό στούντιο, με το συνεργείο και τους παρευρισκόμενους να παρεμβαίνουν για να τους χωρίσουν.

Ο Frasher Krasniqi και ο Milaim Zeka είχαν προσκληθεί στο κανάλι Klan Kosova για να μιλήσουν για θέματα υγείας. Η λέξη όμως «βιαστής» την οποία χρησιμοποίησε ο Zeka για να χαρακτηρίσει τον Krasniqi ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα και να πέσει ξύλο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail.

«Είσαι βιαστής» λέει ο Zeka με τον Krasniqi να του απαντά: «Εσύ είσαι βιαστής, βγάλε το σκασμό!». Μάταια ο παρουσιαστής προσπαθούσε να βάλει μια τάξη ζητώντας από τους δύο πολιτικούς να σταματήσουν. Ο Krasniqi καταλόγισε στον πολιτικό του αντίπαλο «εγκληματικές επιχειρήσεις» στον πόλεμο του Κοσόβου και ο Zeka συνέχιζε να του απαντά: «Όλοι ξέρουν ότι είσαι βιαστής».

Και ενώ στον αέρα ακούγονταν χαρακτηρισμοί όπως «βρώμικο ζώο», «αγελάδα» και «φονιά» ο Krasniqi έχασε ολοκληρωτικά την ψυχραιμία του και πέταξε στον Zeka ένα ποτήρι νερό. Εκείνος του πέταξε ολόκληρο το μπουκάλι και ο Krasniqi σηκώθηκε και άρχισε να του ρίχνει μπουνιές.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το ζευγάρι χωρίστηκε με τον Zeka να λέει: «Μπορούμε να τελειώσουμε έξω από το στούντιο» και την εκπομπή να ρίχνει τίτλους τέλους.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο