Τα εισιτήρια για το Απόλλων – Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: 24/03/2016 - 12:11

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας και τον Ολυμπιακό.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα (04/04, 18.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα  και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, στο οποίο θα τιμηθεί και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος που θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.
Οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι διαμορφώνονται ως εξής:
ΚΕΡΚΙΔΑ Α’: 20 ευρώ
ΚΕΡΚΙΔΑ Β’ : 15 ευρώ
ΚΕΡΚΙΔΕΣ Γ’+Δ’: 10 ευρώ
Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους