Στίβος-Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν: Ξεπερνούν τις 800 οι συμμετοχές στα Τρικαλα

Δημοσιεύτηκε: 14/06/2018 - 17:24

Στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (16-17/6) το πρωτάθλημα στίβου Εφήβων-Νεανίδων (U20), στο οποίο σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να δώσουν το παρόν 388 έφηβοι και 421 νεάνιδες από 130 συλλόγους της χώρας.
Το πρωί του Σαββάτου δεν θα διεξαχθούν αγωνίσματα λόγω τροποποίησης του προγράμματος. Το πρωτάθλημα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού περίπου ένα μήνα μετά θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας στο Τάμπερε της Φινλανδίας (10-15 Ιουλίου) κι έτσι θα υπάρξει έντονος συναγωνισμός για τη νίκη αλλά και την επίτευξη ορίων.
Τα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της άμεσης πληροφόρησης σχετικά με την αγωνιστική δραστηριότητα, μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας το πρωτάθλημα από τα Τρίκαλα και τις δύο ημέρες σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.
Το αντίστοιχο πρωτάθλημα το 2017 είχε φιλοξενήσει η πόλη της Κατερίνης και επίσης είχε μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους του στίβου, αφού το παρακολούθησαν συνολικά 28.800.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.