Σαν σταρ του Χόλιγουντ!

Δημοσιεύτηκε: 05/12/2018 - 20:01

Ωραίος ο Κατσούρ. Αρχοντας όσο ήταν στην Παναχαϊκή (αν αληθεύουν οι φήμες). Και όσο πληρωνόταν (για να λέμε την πάσα αλήθεια). Γιατί λένε πως είχε να πληρωθεί κανά 5μηνο. Ετσι είχε κυκλοφορήσει από ανθρώπους που ήταν γύρω του. Ο ίδιος δεν είχε πει ποτέ κουβέντα.
Ξέρετε πόσα λέγεται ότι έπαιρνε; Πόσα λέει η πιάτσα ότι έπαιρνε; Γιατί μόνο ο ίδιος και αυτός που τον πλήρωνε (αν τον πλήρωνε) ξέρουν πόσα έπαιρνε (αν έπαιρνε).
Για 5χίλιαρο ακούγεται. Αυτός, όπως φημολογείται, ήταν ο μηνιαίος μισθός του. Σαν σταρ του Χόλιγουντ, δηλαδή. Γιατί τέτοιο μηνιάτικο στη Β’ Εθνική σε τεχνικό διευθυντή δεν υπάρχει. Πουθενά δεν υπάρχει.
Ένα 60άρι το χρόνο στοίχιζε (αν πληρωνόταν). Για επίπεδο Β’ Εθνικής, μιλάμε για κανονικό σταρ. Μιλάμε για μηνιάτικο σταρ του Χόλιγουντ. Όχι πρωτοκλασάτου, αλλά τουλάχιστον δευτεροκλασάτου.
Ωραίος ο Κατσούρ. Αν πληρωνόταν. Γιατί μπορεί και να μην πληρωνόταν. Αν, όμως, πληρωνόταν, πέρναγε ζωή και κότα. Ένα τάλιρο από την Παναχαϊκή. Και πόσα να παίρνει στο OPEN; Μπορεί και να μην πληρώνεται, και να πηγαίνει επειδή είναι κολλητός του ο Ντέμης. Αλλά αν πληρώνεται, δεν θα παίρνει ένα δίφραγκο στην ξεφτίλα; Το μήνα, όχι την εκπομπή. Πέντε από δω και δύο από κει, εφτά μάνι-μάνι! Βασιλόπουλο. Σταρ του Χόλιγουντ. Ετσι είναι, όμως. Τα ονόματα πληρώνονται. Ο Κατσούρ έφτιαξε δυνατό όνομα τα προηγούμενα χρόνια και το εξαργυρώνει τώρα. Μαγκιά του.
Το ξαναγράφουμε: αν πληρωνόταν. Γιατί μπορεί να μην έπαιρνε φράγκο. Μπορεί να δούλευε τζάμπα στην Παναχαϊκή από το 2016. Και μπορεί και στο Ιβανοκάναλο να δουλεύει δωρεάν. Όλα πιθανά είναι.

Ο ΣΤΑΡ-άτος!

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.