Ποδόσφαιρο-Μουντιάλ 2018 : Ο Λάμπαρντ παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν ευχαριστήθηκε να παίζει για την Εθνική Αγγλίας

Δημοσιεύτηκε: 13/06/2018 - 15:44

Ο πρώην Άγγλος διεθνής Φρανκ Λάμπαρντ και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν απόλαυσε να παίζει για την Εθνική Αγγλίας στις μεγάλες διοργανώσεις, λόγω της πίεσης που δεχόταν από τα Μέσα Ενημέρωσης, έχοντας συμμετάσχει ο ίδιος στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2006, του 2010 και του 2014.
Ο 35χρονος Λάμπραντ μίλησε στην Ένωση Συγγραφέων Ποδοσφαίρου και δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του φοβόντουσαν τους τίτλους στα Μέσα Ενημέρωσης μετά από μία σειρά αποτυχημένων αγώνων. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι οι συνεντεύξεις Τύπου σε πολλές περιπτώσεις ήταν τόσο δύσκολες, όσο και οι αγώνες, σαν μια «εμπόλεμη ζώνη».
Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι ομολόγησε τους λόγους ανησυχίας του μετά την ήττα από την Ισλανδία και τον αποκλεισμό της Εθνικής Αγγλίας στο EURO του 2016. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Λυπήθηκα για τους συμπαίκτες μου μετά από την ήττα με την Ισλανδία και σκεφτόμουνν πως η Daily Mail θα είχε αρνητικούς χαρακτηρισμούς».
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.