Πάτρα: Την Κυριακή το Run Greece - Μέχρι την Τετάρτη οι εγγραφές

Δημοσιεύτηκε: 03/10/2017 - 23:51

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προαναγγέλλοντας ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών τόσο για την ίδια την πόλη της Πάτρας όσο και για το σύνολο της σειράς αγώνων RUN GREECE. Το κέντρο εγγραφών στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου) πλημμυρίζει καθημερινά από πολίτες που δηλώνουν συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο κέντρο εγγραφών (από 10.00΄ έως 14.00΄ & 18.00΄ έως 21.00΄) και παράλληλα ατομικές εγγραφές για τους Αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ. μπορούν να γίνουν και μέσα από την ιστοσελίδα www.run-greece.gr

Ανάλογα με την κάλυψη των ανώτατων ορίων συμμετοχής ( που είναι για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. 3.900 εγγραφές και για τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ. 900 δρομείς ) θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τη συνέχιση των εγγραφών μετά την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με τους Αγώνες Πόλης RunGreece Patras θα γίνει και το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ. σε δημόσια οδό Ανδρών και Γυναικών ενώ παράλληλα και μέσα από τον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρξει πρόκριση 10 Ανδρών και 10 Γυναικών από την περιφέρεια μας, που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στον τελικό των 3.000μ. στα πλαίσια των αγώνων του φετινού Μαραθωνίου στην Αθήνα.

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους δρομείς και τους πολίτες της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας για την αγάπη και αφοσίωση που επιδεικνύουν προς τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ.

Σας καλούμε όλους σε μια μοναδική γιορτή πόλης με έντονο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Να είστε όλοι εκεί.

 

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στο Facebook στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/rungreecepatras/