Ο βασιλιάς του μάρμαρου προσφέρει γη και ύδωρ στον Κατσουράνη για ν’ αναλάβει τη Δόξα Δράμας!

Δημοσιεύτηκε: 11/12/2018 - 13:11

Ο Γιάννης Μπύρος έχει πλευρίσει τον Κώστα Κατσουράνη και τον πρεσάρει να αναλάβει το γενικό κουμάντο της Δόξας! Τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κατσούρ ο ιδιοκτήτης της Δόξας και θα στρώσει χαλί στα πόδια του για να τον πείσει. Και έχει χρήμα με ουρά ο Μπύρος. Ο βασιλιάς του μάρμαρου είναι, με εταιρεία που έχει απλωθεί και στην Ευρώπη και κάνει τεράστιους τζίρους!
Το sportime έβγαλε θέμα ότι ο Μπύρος τα ‘χωσε χοντρά στους παίκτες της Δόξας: «Δυστυχώς, είστε χέρι που πρέπει να κόψω. Μπορώ να σας πληρώσω και να σας διώξω αυτή τη στιγμή. Μακάρι να φορούσα μάσκα, να μη σας βλέπω. Μετά τα Χριστούγεννα, θα πάρω 20 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει αν τρέχετε γύρω από το γήπεδο και να έχω 40 παίκτες στο ρόστερ», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έριξε τα βέλη του και στον Βεργέτη: «Αν δεν θέλει και ο προπονητής, τότε μπορεί να φύγει κι αυτός. Οποιος δεν μπορεί, να φύγει από τώρα και να πάρει και την προίκα του… Οποιος δεν θέλει, θα πληρωθεί και θα αποχωρήσει. Πληρώνεστε σαν να δουλεύετε σε δημόσιο οργανισμό, αλλά είστε κακοί δημόσιοι υπάλληλοι. Είμαι πλήρως απογοητευμένος».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάικος Βεργέτης τελεί πλέον ξεκάθαρα υπό κρίση, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόθεση του Γιάννη Μπύρου είναι να προσλάβει τεχνικό διευθυντή. Ο «εκλεκτός» του αφεντικού της Δράμας είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Με το πρώην στέλεχος της Παναχαϊκής έχουν γίνει επαφές, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο.
Θυμίζουμε εδώ τι είχε πει τον περασμένο Μάρτιο ο Μπύρος σε συνέντευξή του στην «Πελοπόννησο: «
«Θα το πω από καρδιάς, ζηλεύω την Παναχαϊκή. Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί. Ζηλεύω αυτό που έχετε κάνει στην Πάτρα με τον Κατσουράνη. Με δύο ομάδες ενθουσιάστηκα από το κλίμα και τον κόσμο. Με τον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή. Ζήλεψα τον κόσμο που μαζεύει η Παναχαϊκή, τον κόσμο που μαζεύει ο ΟΦΗ, την ατμόσφαιρα. Ισως προσεχώς ζηλέψω και τον Αρη. Κάποτε η Δόξα Δράμας είχε και 10.000 κόσμο στο γήπεδο, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε πέσει στην ανυποληψία.
Αλήθεια θα σας το πω. Συγχαίρω την Παναχαϊκή και τον Κατσουράνη. Με λίγα χρήματα και με νέα παιδιά έχουν την ομάδα ψηλά. Φαίνεται ότι ξέρει ο Κατσουράνης να κάνει καλά τη δουλειά του. Εγώ στη δουλειά μου παίρνω κάθε χρόνο το Κύπελλο και το πρωτάθλημα γιατί ξέρω καλά τι κάνω. Ετσι πρέπει να συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν άνθρωποι που να ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ο Κατσουράνης είναι ένας από αυτούς, πιστεύω ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Εχω δει πώς αγωνίζεται η Παναχαϊκή και επαναλαμβάνω τη ζηλεύω. Πάντα ήθελα μια τέτοια ομάδα με μικρούς σε ηλικία παίκτες και προοπτική, αλλά όλοι οι προπονητές που ήρθαν στη Δόξα ήθελαν να δουλεύουν με φτασμένους. Ο Κατσουράνης κατάφερε να κάνει κάτι πολύ δυνατό με τις γνώσεις του και εμείς δεν μπορούμε αυτό να το κάνουμε με χρήματα, το ζηλεύω. Αυτή τη δουλειά ήθελα να κάνω και στη Δόξα Δράμας, αλλά δεν υπήρχε ένας Κατσουράνης να το κάνει. Στη δουλειά μου ότι κατάφερα το κατάφερα με τη γνώση που είχα. Στο ποδόσφαιρο με ενοχλεί που η πλειοψηφία θέλει το έτοιμο, δηλαδή τους καλύτερους παίκτες. Ετσι και η γιαγιά μου θα έφτιαχνε ομάδα».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.