*

Γιαννακόπουλος: "Καιρός να επιστρέψουμε!"

Δημοσιεύτηκε: 13/09/2017 - 17:40

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος "χτύπησε" ξανά μέσω Instagram, απαντώντας αυτή την φορά σε σχόλιο ακολούθου του και δείχνοντας την διάθεσή του να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 

Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει τις τελευταίες ημέρες την διάθεσή του να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μένει να φανεί με ποιον τρόπο. Πάντως, οι τοποθετήσεις του τις τελευταίες ημέρες φανερώνουν την πρόθεσή του να βοηθήσει το "τριφύλλι" να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να ηγηθεί ο ίδιος ενός καινούργιου εγχειρήματος.

Ακόλουθος του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ποστάρισμα με τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες της ποδοσφαιρικής ομάδας και ο Γιαννακόπουλος απάντησε από κάτω, στέλνοντας νέο μήνυμα, το οποίο όπως είναι λογικό αυξάνει τις προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας.

"Καιρός να ξαναεπιστρέψουμε εκεί ΑΡΧΟΝΤΑ Νέστωρα... Η δίψα του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες", ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram και όλοι περιμένουν την επίσημη τοποθέτησή του.

Πηγή: sport24.gr