Απανωτές οι πρωτιές για το patranews! Ιδού και οι αποδείξεις

Δημοσιεύτηκε: 11/01/2019 - 00:10

Δεν έχετε παράπονο; Ολα στο πιάτο σας τα ΄χει γράψει το patranews.
-Πρώτοι από εδώ διαβάσατε εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Κατσουράνης παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην Παναχαϊκή. Οταν ήρθε στην Πάτρα και μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας να μιλήσει στους παίκτες, άλλοι έγραφαν πως πήγε να τους ευχηθεί (παραμύθια...) και εμείς γράφαμε πως ουσιαστικά τους είπε εδώ είμαι, κάντε λίγη υπομονή και επιστρέφω. Γι' αυτό τον αφησε ο Οφρυδόπουλος να μπει.
-Πρώτοι από εδώ διαβάσατε εδώ και μέρες ότι ο Μαρλαφέκας κάτι ετοιμάζει. Δεν θα έφευγε ως αποτυχημένος. Ηθελε να παίξει τα ρέστα του, μαζί με τον Κατσουράνη, και ήθελε να φέρει 6άρες! Να εμφανιστεί ως ήρωας ενώ οι άλλοι μέτοχοι ως ανίκανοι παραγοντικά. Η άρνησή του την περασμένη Παρασκευή να πρι ναι στο ντιλ με Δρόσο δεν έγινε τυχαία. Ο Κατσουράνης τον πίεζε να μη δεχθεί, ήθελαν και οι δύο μια ρελάνς.
-Οταν αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ βγήκε ο Κατσουράνης και έκανε το περίφημο τουίτ, μόνο το patranews έγραψε πως κάτι σοβαρό έδειξε με την κίνησή του αυτή. Δεν το γραψε το τουίτ τυχαία. Δήλωνε παρών. Ηταν έτοιμος!
-Και ο Πάρις δεν έκανε ανάρτηση στο προφίλ του στο fb τυχαία. Ο Πάρις δεν χρησιμοποιεί ΠΟΤΕ το fb. Αλλά το έκανε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ με περιεχόμενο ακριβώς ίδιο με του Κατσουράνη. Γιατί και αυτός ήταν στο κόλπο. Είναι συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με τον Κατσουράνη. Και φυσικά θα επιστρέψει μαζί με τον Κατσουράνη σε ρόλο κουμανταδόρου.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.