Αίγυπτος: Ανακούφιση σε όλη την Αίγυπτο, προκαλεί η διαβεβαίωση του εθνικού προπονητή Χ. Κούπερ ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συμμετάσχει στην πρώτη αναμέτρηση της χώρας του με την Ουρουγουάη, στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: 14/06/2018 - 17:54

Όπου και αν σταθείς αυτές τις ημέρες, στα καφενεία των αιγυπτιακών πόλεων, στα γραφεία, στις οικογένειες, το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων τους.
Ο αιγυπτιακός λαός διακρίνεται για την τεράστια αγάπη του στον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο, περιμένοντας μάλιστα μετά από πολλά χρόνια να ξανασυμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Όπως είναι λοιπόν φυσικό, η σημερινή διαβεβαίωση του εθνικού προπονητή και βετεράνου ποδοσφαιριστή Χέκτρο Κούπερ ότι το ίνδαλμα του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, παρά το σοβαρό του τραυματισμό, θα συμμετάσχει τελικά στην πρώτη αναμέτρηση της χώρας του με την Ουρουγουάη, δεν μπορεί παρά να προκαλεί ανακούφιση σε ολόκληρη την χώρα, αυξάνοντας σημαντικά τις προσδοκίες για μία καλύτερη παρουσία των «Φαραώ» στην παγκόσμια διοργάνωση.
«Ο Μο Σαλάχ είναι έτοιμος 100% να παίξει», δήλωσε συγκεκριμένα ο κόουτς, αφήνοντας πάντοτε το ενδεχόμενο «των απρόβλεπτων παραγόντων της τελευταίας στιγμής».
Μάλιστα ο προπονητής της Αιγύπτου, προχώρησε ακόμη περισσότερο στις δηλώσεις του – που φιλοξενεί η εφημερίδα «Αλ Αχράμ»- σύμφωνα με τις οποίες «ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα μπορούσε μέχρι και να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της παγκόσμιας διοργάνωσης», στην οποία η Αίγυπτος επανέρχεται για πρώτη φορά μετά το 1990.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.